Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så trött på denna värk

Så trött
på att ha ont
så trött
att det alltid
ska va problem

Så trött på denna värk
inget fungerar
kan inte va
kan inte
någonting

Vad hjälper ett leende
när allt bara rammar
hela tiden
bygger man upp
det går itu
det vrids
och vänder
och tillslut
man gråter sig till sömns




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-01 09:15



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
att ge upp på att söka lösningar är ett dåligt allternativ
vi kan söka ljuset i tunneln
bara vi vågar och vet vilken väg vi skall ta
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson