Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när jag kollar bort...


små korta stunder.

jag känner mig som din hund.

skillnaden är bara att när du går,

följer jag inte efter.




Fri vers av scandal
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-01 09:58



Bookmark and Share


  Drömkram
detta är så vackert sant att jag ryser när jag läser återger dina ord tårar i mina ögon. fan vad bra du skriver ! Kram

ps Du är min vän och nu vill jag bli din!
2010-03-26

    ej medlem längre
gillas
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

scandal
scandal