Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är fett taskig....

säger min tolvåriga dotter till mig, hon som är ett gäng månader ifrån att bli en tonåring
Tretton år!
Ja, hon har lyckats att tjata till sig en percing
Ett silversmycke som hon nu vill ha vid naven
Ja, hon tycker att det är så fint och sexigt
Något som hon sen kan skryta för sina tjejkompisar med
Själv så tycker jag att hon är alldeles för ung
Men ändå!
Hon har nu lyckats tjata till sig det, och jag och min fru har nu tröttnat på hennes tjat
Ja okej!
Ja, jag ska lyssna mig för och se om vi kan arrangera det
Ja, så hon vill nu åka in till stan redan idag och få det överstökat
Själv så har jag inte lika bråttom så jag säger till henne att tidigast på torsdag
Acceptera nu det och lämna mig nu ifred
din skitunge till dotter…

Du är fett taskig, säger min dotter till mig!
När hon har fått för sig någonting så går det inte att stoppa henne
Nä, det går inte
Hon har en vilja av stål
Och hur mycket och hur länge ska vi orka tåla att höra på hennes tjat?
Det tär verkligen på oss
Vi är trötta efter jobbet när vi kommer hem...

Ja, du ska få din jävla percing säger jag till henne bara du lugnar ner dig lite och håller käften
Orkar inte höra på dig längre och ditt tjat
Men det blir tidigast på torsdag
Så är det bara……

Ken Cassel
½-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-01 15:46



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Bra text, du står mitt i verkligheten:)
2010-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Nu vet hon det. Nästa gång siktar hon högre (jag menar inte högre än naveln).
De testar hela tiden hur mycket de kan ro iland med.

Vi har varit alldeles för snälla mot våra.
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel