Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En verklighetsflykt.......


"Fantasi !"

Jag flyger iväg
på en bevingad Lippizaner
Upp mot den
klarblå himlen
känner solens eldande strålar
i extatisk orgasm, jag vrålar !

Ett sammelsurium
av regnbågsfärger
känns ända
in i märgen
Jag dånar !
ser tusen månar
Interplanetariskt !
Pillemariskt !
Fantastiskt fanatiskt !

I denna
devota
dröm
Ja, i varje
söm
blir man , rentav ,
öm
skönt att bar´gå
och glöm´

Vet
att det är
en övergäende
chimär
men, ändå,
man lär
att må bra
och det
är ,
ju
som det ska !

Så att fly
bort
från
vardagsträsket
på detta
sättet
är mycket bättre
än
"mäsken" !
---




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-01 15:51



Bookmark and Share


  erkki
Skönt, lite hackigt, flyt. Du får till fina fantasibilder. Slutklämmen är bra. Du kunde få den bättre med 'träsk' i plural. Då rimmar det fint med mäsken. Skoj!
2010-02-02

  aol
bara så sant, gillar dina rättesnören,
2010-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Interplanetariskt och pillemariskt!
Kul rim där!
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska