Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina vackra flickor

Det är ni min vackra dotter och
mitt barnbarn ni är så vackra
där ni posera framför kameran
önskar jag fått varit med och
delat eran gemenskap

Men en stolt mor och mormor
till dessa vackra flickorna som
finns i mitt liv ni är mig dyrbara
gåvor som jag har i mitt liv

Jag älskar er av hela mitt hjärta
mina vackra flickor som jag är mor
och mormor till vad mer kan man
önska sig i livet behövs inte för
det har jag redan




Fri vers av Ann-christin
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-01 18:08



Bookmark and Share


  anits VIP
En härlig bild, förstår att du är stolt
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin