Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oväntat besök...


Orfeus



Du nedstiger till oss i nåd
från idealens värld med ljus
och skänker oss inspiration
med all den glädje som din skönhet ger
med glimten av odödlighetens möjlighet,
då blotta existensen av ditt väsen
och personlighet, Apollons främste son,
ger inte blott all mänskligheten hopp
men skänker ljus åt själva helvetet
med alla dess fördömda själar
grymt ihjältorterade för evigt
som vi själva denna vinter...
Kort sagt, din visit var verkligen välkommen
som en efterlängtad nypremiär
med bättre hopp för framtiden
att dina inspirerande och effektiva gåvor
skall förmå oss till förnyat håll-igång
för ännu någon stund av evigheten.




Fri vers av Aurelio
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-01 19:16



Bookmark and Share


  walborg
Litet rolig mix av stort och smått som är roande att läsa. TAck!
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio