Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som får mig att le men samtidigt önska dig åt helvete

skönhet är något flyktigt

personligheten är allt

ögonblick som får en dra på munnen

sånger som får en att gråta

minnas

tänka

inte alltid så vackra tankar

att tro att något väntar på en

men förhoppningar som krusas

och vänner som ler

sorg och glädje

hand i hand




Fri vers av aouwseh
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-01 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aouwseh