Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten föddes efter en stund med musik som Kajsa gryt skrivit när hon besökt kvinnor som suttit i fängelser och dom gav henne deras texter och dikter och hon gjorde dom till musik med sin akustiska gitarr och fina röst och inlevelse på vårt kultur


DU KAN INTE BOTA MIN SMÄRTA

Du kan inte bota min smärta därinne
Du kan inte bota min smärta därinne

Jag blöder och jag gråter ut min smärta
håll mig hårt håll mig kär för jag vet inte
vem jag är idag

Men jag söker och söker efter svar efter
svaren på mina oläkta sår som varar så
hjälp upp ur denna grav jag grävt åt mig
själv låt själen komma fri igen och igen

Kan inte låta minnen stanna där inne
det pockar och lockar så hårt jag vill
sjunga ut mitt liv i sorg och smärta,
sedan kommer helandet att påbörjas
jag växer och växer varje dag

Se mig som jag är, jag är jag och du
är du i mig, kan du inte förstå det nu
jag behöver frigöra mig ifrån dig nu
och nu och för alltid och för alltid och
för alltid och evighet




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-01 20:35



Bookmark and Share


  Gormsen
Smärta som skriker ur djupa sår!
2010-02-03

  Tera
stark och berörande...
2010-02-03

  Monika A Mirsch VIP
starkt om sorg och närvaro - fint!
2010-02-02

  anits VIP
Mycket fint och berörande
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen