Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antik relik



Antik relik
Gammal musik
Och tragik
För åren gått
”det var alltid roligare förr”

tänk om de fanns en dörr
en bakdörr
till förr i tiden
då med spänst och styrka
alla skulle vilja dyrka upp den
”det var alltid roligare förr”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-01 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO