Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm men ej verklig.

Jag önskar att jag kunde se livet genom en glasruta,
Så jag slapp vara med.
Jag önskat att jag kunde trycka på stopp och bara pausa,
Så jag kunde få vila.
Att jag kunde skippa ibland och få hoppa kapitel,
Så jag slapp vara där.
Att jag bara kunde säga nej och hoppa av,
Så jag kunde andas en stund.
Och jag vet att jag inte kan vara ensam om denna känsla,
För alla vill vi vila.
Jag vet att många känner detsamma och önskar att man kunde hoppa av,
Men sådan är inte verkligheten.




Fri vers av Ällz
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-01 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ällz
Ällz