Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När lyckan försvinner.

Jag vet hur det är att uppleva ren lycka
Känslan av att vara ständigt glad
Jag behövde bara en månad
För att bli beroende.

Liksom en drog
Spred sig lyckan i min kropp
I hela mig
Ut i hela blodet
I varje liten centimeter av mig
Varje andetag jag tog
Jag var lycka.

Sedan
Liksom en explosion
Var allt borta
Lika snabbt som det kommit

Jag va nere i något som kändes värre än botten
Jag kände något värre än ångest
Gick omkring utan en gnutta glans i ögonen
Inte ett leende på hela dagen
Så tömd på känslor
Ett vandrande ting

För att sedan på kvällen
Explodera
Tårar i mängder
Sårbarhet
Men bara när ingen såg mig

Även om mina tårar nu har slutat att rinna
Såren blivit till ärr
Ögonen fått tillbaka sin glans
Är såret på insidan fortfarande öppet
I själen är såret fortfarande blodigt.




Fri vers av Ällz
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-24 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ällz
Ällz