Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten utan dig

Jag sluter mina ögon
Jag kan nästan känna dina armar runt mig
Dra mig mot dig
Dina andetag i min nacke.

En lätt smekning över kinden
Jag känner med handen och föreställer mig att jag kan känna
Din hand under min.

Jag vrider mig och fortsätter blunda
Formar läpparna som en mjuk kyss
Men du är inte där för att bemöta.

Någonstans långt långt borta
Folk klagar på att det är städer iväg
Jag på att det är flera länder ivägen.

När jag öppnar mina ögon ser jag
En tom säng
Utan din värme och närhet
Tomheten som finns
När du inte är hos mig.




Fri vers av Ällz
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-06 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ällz
Ällz