Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan gissa att ganska många i min ålder känner eller har känt såhär. Applåder och kommentarer, JA TACK.


Att aldrig duga ordentligt.

Det gör ont
Att aldrig vara tillräckligt vacker

Det är inte roligt
Att alltid vara den fulaste i rummet

Det är inte heller kul
Att inte ha en kropp som duger

Det är smärtsamt
Att se hur bra alla andra är
Och fälla tårar
För att man själv inte duger
Inte är tillräckligt bra
Eller
Bara är äcklig.

Konstig
Det brukar jag få höra.
Fet
Det vet jag att dom säger om mig
Inte alls snygg
Det är jag redan medveten om

Varför försöka intala mig att jag är vacker,
duger,
har en okej kropp,
När det inte är så?

Jag har alltid varit den lite sämre,
Lite fulare,
Lite sämre kropp
Andrahandsval
Om jag hade tur
I värsta fall
Inte vald alls.




Fri vers av Ällz
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-30 22:24



Bookmark and Share


    C3H5(NO3)3
men om alla tänker så här, eller alla fall många

då är ju ingen vacker

och ingen ful. Eller?

Man skall inte låta människor trycka er en , och man skall heller inte göra det själv. Stå rak i ryggen

och var stolt.

lycka till ;)
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ällz
Ällz