Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Jag saknar något som kallas hem
En känsla av trygghet
Någonstans där jag kan vila och bara
Slippa allting

Jag längtar efter en lättnad
Där jag slappnar av och inte
Bryr mig
Kan ta varje dag som den kommer

Jag drömmer om ett liv utan rädslan
Att slippa all denna pressen och
Ångesten som hela tiden tvingar mig ner.

Jag vill leva ett liv utan dessa tårar
Jag vill slippa gråta varje kväll i ända
Sova i mitt egna smink och
Salta tårar

Jag hoppas att det finns något som kallas lycka
För mig i framtiden
Någonstans där jag är riktigt glad

Jag vill inget annat än till dig
Där jag känner mig trygg
Du som får mig att slappna av
Får mig att glömma av pressen och bara
Vara lycklig

Men jag vet
Att tårarna kommer rinna även om
Jag ligger trygg i din famn
Men då är det tårar av lycka
Inte utav saknad, sorg eller smärta.




Bunden vers av Ällz
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-19 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ällz
Ällz