Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man läser på produkten och googla.


Tiden emot oss, eller?

Vi har fått en gåva
Vi har fått en värld
Men profitens kvarnar
Gör att den blir tärd.

Triclosan och annat
Som en restprodukt
Passerar genom avlopp
Ut i våran bukt.

Kanske vi skall satsa
På en ren natur
Och leva mer i harmoni
Med växter och med djur.




Fri vers av Ove Aronsson
Läst 390 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-01 21:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, det är hög tid!
2010-10-06

  Suzy med punkterna
I harmoni........vacker tanke som lämnar en vilja
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ove Aronsson
Ove Aronsson