Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon sitter där nu... (Bubblan...)


Spontanpoem:"Med en katt på axeln !"

Vår katta
sitter på mina axlar
spinner
viftar på svansen
inte så att jag baxnar
hon är lätt
tog "chansen"
Förmodligen lite
hunger
eller så
sällskapsjuk
aldrig blir hon
"tunger"
så "gosig"
och så mjuk
Fast vid själva
"avancemanget"
kändes sylvassa klor
men det "arrangemanget"
var för "fästet", jag tror
för hon drog
snabbt,
in dem
innan jag,ens,
hann
räkna
till fem....

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-01 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska