Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande livet



Man säger
”Levande livet”
är inte livet alltid levande
eller borde vara i alla fall

Lekande livet kanske vore mer
Nåt att stå efter
Eller i poeters fall
Läsande livet…

Men de finns en tanke, kanske
De finns dom som inte verkar leva
Fast de ser ut så
De går, äter, jobbar, skiter (troligen, kollar inte)
Har sex, (troligen, kollar inte)har familj, intressen

Men de verkar inte leva
Det ”olevande” livet
Varför finns såna
Har de glömt bort att leva
Eller vill de inte…
Eller nåt annat

Eller har jag bara, helt fel
Men de ser ut som vålnader
Redan under sin livstid….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-02 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO