Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja vad vore man utan denna längtan


Vårkänsla

JU hårdare och kallare
vargavintern biter,

desto större strömmar
vårkänslorna,

men vänner utan
vinter,

ingen längtan.




Fri vers av aol
Läst 502 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-02-02 08:38



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
men vänner utan
vinter,

ingen längtan.


______!!!!!!!!!!!!+++++
2014-10-29

    ej medlem längre
Gillar drivandet för vårlängtan här. Snacka om att tänka positivt!
2013-11-13

    ej medlem längre
Visst är det så, att utan längtan ingen uppskattning!
2010-02-23

  Maria T
Jag längtar efter snödropparna
som finns där under snön
2010-02-07

    ej medlem längre
När vintern släpper greppet
Våren visar sin skrud
Av knoppar

Vilka väntar
2010-02-06

  Margithe VIP
bra text och den stämmer så bra
2010-02-04

  sulimaa
Nepp så sant ...utan regn ingen sol ...fin text :)
2010-02-03

    Bodil Sandberg
sant som det är sagt om denna längtan som jag just nu erfar som en RIKTIGT REJÄL trängtan*kram du skriver så bra!!
2010-02-03

  PoeticImpuls
Helt rätt!
Längtan till kärlekens årstid sprider sig så det spritter i benen.
2010-02-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så sant och just i nuet så trängtar längtan på framför den vita muren utanför mitt fönster
2010-02-02

    sajo
Du har rätt, utan vinter ingen vårlängtan.
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol