Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen den skiner för oss här idag

Vad glad man blir av att äntligen
få se lite av solen igen det gör
en mycket piggare att även orka
lite mera

Tog mig en lång härlig promenad
solen värmde när man kom i lä
märks att ljusare tider åter är
på väg i mot vårat avlånga land

Tack solen för att du skiner för
oss här idag hoppas du visar dig
i flera dar för jag njuter och är så
glad idag för att du kära sol värmer
mig så bra idag tack ska du ha du
solen för att du skiner för oss
idag




Fri vers av Ann-christin
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-02 14:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, idag värmde solen skönt
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin