Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig beröra - och berörd du kommer bli!

.

Jag må hända
ge dig ord
som doftar alldagliga,
okomplicerade,
normala
och som en del
av vardagen

Men bakom orden
och mellan raderna
ger jag mitt allt
för att injuta
känsla
- naken,
levande,
äkta känsla
från mitt inre,
till dig att få uppleva
och känna

Jag placerar orden
efter den melodi
jag vill ska spelas
inom dig
när du läser texten

- för att du ska höra orden
i symbios med
dess submedvetna klang
jag framlockat
med mitt fingerspelande
på tangenterna

Jag ger mitt allt
för att förvandla
den alldagliga doften
av ord i 2D
till en exploderande
struktur
i 3D
som smeker ditt allt

- bara du tillåter mig




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-02 15:00



Bookmark and Share


    StGeorge
Den sortens diktande lyckas jag sällan åstadkomma. En gång hörde jag en retorikföreläsare göra en poäng av huruvida budskapet måste ut, eller om det snarare är så att det ska in. Jag tror jag tillhör den första kategorin, ungefär såhär:

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=525135

2010-02-09

  Nina Nightwish VIP
Verkligen en härlig text:)
2010-02-02

  *Camilla*
bara. liksom. jag. åh.
Ja. Ja. JA!

Applåd.
<3
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna