Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en manlig vän,

som skall hålla ett tal på
en högtidsdag för en mycket
god kär kvinnlig vän, som han har...

Han har funderat och han har frågat mig
hur han skall tilltala henne och han har sagt:
Kompis, det låter, som han talar till grabbkompisen!
Väninna, gillar han inte heller känns, som kvinna till kvinna
Tjej, låter för vardagligt...
Darlingen, visst det skulle gå an...
Bruden, nix det vill han inte ha...

Men nu undrar jag på hans vägnar är det någon, som har
ett tips ett häftigt ord för en grann kvinna, en god vän,
som hjärtat har med i allt hon gör, alltid glad, trogen,
eldfängt humorhumör...

Så ni som har förslag skriv, skriv, skriv...

Och igen skrev fler fler och mer!

Tackar!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-02 15:24



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
livsvän kanske
2010-02-08

    tramp
Låter som en tvillingsjäl kan jag tycka
Stjärnöga är också ett fint tilltalsnamn
2010-02-04

  Eaglemountains VIP
Håller med om det Glittertindra säger och tillägger ännu ett förslag ....

"En förstklassig positiv, skojfrisk och lojal vän med hjärtat på rätta stället"
2010-02-02

  glittertindra
tycker du har svaret i frågan... "en grann kvinna, en god vän, som hjärtat har med i allt hon gör, alltid glad, trogen, eldfängt humorhumör...."
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt