Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inre frid




Och hon la handen på bröstet

slöt sina dränkta ögon

och tordes

lyssna



Med ens hon hörde

hjärtats röst











Fri vers av Baystream
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-02 17:22



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
jag hör det det lockar - fint
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream