Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång var jag ingeting

En gång var jag ingenting, ingenting alls. Inte någonting.

Men nu är jag allt, precis allt - allt för dig.

En gång var jag trasig, bortslängd, bortglömd.

Men nu är jag hel - tack vare dig.




Fri vers av Poson
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-02 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poson
Poson