Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bodström på snack med sommarpratare



Bodström på snack med sommarpratare

Man undrar om den snikne djäveln

Debiterar staten dubbel taxa då med

Som i andra sammanhang



Den vidriga dubbelmoralens snutfagra ansikte

Utan etik och moral ö h t

Därför platsar han väl som ordförande i

”Justitieutskottet”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger
Publicerad 2010-02-02 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO