Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker tillbaka på hur ovetande man var om framtide som lite. Skriven till min dotter 2007 när hon satt och grävde i sandlådan


Du sandlådebarn

Du sandlådebarn i solen
hur lycklig är du inte
sorglös och fri
otyngd av måsten och krav
lever fritt och med känsla
Du sandlådebarn i solen
hur fri är du inte




Fri vers av Hero76
Läst 164 gånger
Publicerad 2010-02-02 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hero76