Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven på våren, sittandes i lekparken


Sandlådan

Barn som leker
fåglar som kvittrar
lov som krattas
vinden blåser stilla
solen tittar fram bakom gråa moln
på sina håll håll klarblå himmel
värmen som kommer
kylan som dröjer sig kvar




Fri vers av Hero76
Läst 210 gånger
Publicerad 2010-10-16 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hero76