Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägna alla de människor som förlorade någon där, var ombord eller räddade


Estonia 28/9 1994 nr 2

Känslor som svallar
tankar som flyger
mörker som lurar
ondska som väller fram
ord som vandrar runt
ljus som inte vill brinna
dag som inte kommer
natt som råder




Fri vers av Hero76
Läst 204 gånger
Publicerad 2010-05-02 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hero76