Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Ett ord betyder så mycket
ord kan såra
ord kan befria
jag har blivit befriad
elaka tankar har försvunnit
positiva tankar tar över
glädjen kommer tillbaka
optimismen har kommit åter
livsglädjen fins åter i mitt liv
så glad
tacksam över ORD




Fri vers av Hero76
Läst 205 gånger
Publicerad 2010-10-16 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hero76