Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
diktern säger väl allt?


Till min pappa

Varför?
Varför såg du mig inte?
som jag kmpade
som jag slet
för att förstå
men jag var inte bra
inte tillräckligt bra för dig
jag var ett misslyckande
någon som inte var smart nog
försöker förstå
hade du älskat mig mer
om jag varit duktig?
om jag fått bäst betyg?
om jag jag inte bråkat?
om jag varit snäll?
om jag varit normalt?
Varför älskade du mig inte?




Fri vers av Hero76
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-17 19:36



Bookmark and Share


  ConfusedByYou
Stark text. Jag har själv haft en pappa som aldrig såg mig eller brydde sig. Jag försökte få högsta betyg, försökte göra mitt bästa i allt. Jag lyckades ibland men det ändrade hur han såg mig.

Jättefin text, det är synd att han inte kan se ditt höga värde.
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Hero76