Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behövs det en förklaring???


Till mitt andra barn om jag hade ett

Du ofödda barn
som aldrig får leva
du ofödda barn
som väntar på liv
du ofödda barn
som jag längtar efter
du ofödda barn
som jag aldrig får se
du ofödda barn
jag saknar dig




Fri vers av Hero76
Läst 216 gånger
Publicerad 2010-05-17 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hero76