Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
valet mellan mer antidepressiva eller utan


Medicin

Känslan är borta
Känner inget
avtrubbad av allt
vill härifrån
vill leva
vill kunna känna




Fri vers av Hero76
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-16 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hero76