Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lär dig leva med det

Hela livet bär du en börda
lär genom krav
och att inte ha något val

Tiden går och du blir ett
med de
när du slutligen
funnit ro
med att va du
och bara vill ha rätt

Då säger de
lär dig leva med det




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson