Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Replik


Tyst hade sanningen talat


När dörren öppnades
Svepte kylan in
I alla rum

Fick henne att vakna upp
Ur den svarta sömnen

Värmen skulle utebli
Det visste hon nu

Tyst hade sanningen talat

I skydd av mörkret lämnar hon det
Som en gång var

Sträcker ut sina vingar

Den branta stigningen bekommer henne inte

Vänder sig om en sista gång
I fönstret brinner ett ljus

Men det är inte för henne

Hon är fågeln
Som lämnade ingenting kvar...

Hon är en örn

Med precision flyger hon nu
Högt där uppe

Svävar fritt

I hennes hjärta
Bär kärleken för evigt

Ditt namn




Fri vers av Aquila
Läst 569 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-02-02 23:12



Bookmark and Share


  Janne
Så livsnära
du skriver här
känslostark
text


Mvh



Själens krigare
2010-12-29

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Rader som utstrålar både skönhet och styrka. =) Väl skriftat. =)
2010-11-19

  dead_prez
fantastisk - bästa jag läst på länge, du ha i sanning en extrem talang.
2010-05-20

  dansamedvargar
Älskar den...tack
2010-03-14

  firefire
Styrka och självständighet och ett otroligt mod att gå vidare i livet kan jag läsa in i den kvinnan du så fint diktar om! Bra!
2010-02-08

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Texten ligger bra i munnen, vilket flyt, den gillar jag..fast den gör mig lite ledsen men mest segervis. BRAVO!
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila