Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i varandras olikheter




Livets linjer
flätar samman
de hjärtan som bär modet
att älska
varandras brister










Fri vers av Baystream
Läst 1179 gånger och applåderad av 43 personer
Utvald text
Publicerad 2010-02-03 13:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här fokuseras ett viktigt statement i föredömligt få rader. Mycket bra!!
2018-09-13

  Eloquence
Bokmärkt. Behöver jag säga mer?
2013-01-17

    ej medlem längre
Alltså åh, vad du är bra på att få till det. Beskriva det där som är så svårt att sätta ord på men som alltid finns någonstans i det undermedvetna. Klockrent.
2012-03-12

  Per Blomqvist
Bra slaktat baybutcher ;)
2011-11-25

  Jean-Michel Orblin
Att komplettera varandra är nog så givande.
2011-10-01

  Quasimodo
Klokt och med insikt för livet och kärleken!!
2010-06-24

  emms
applåd=)
2010-03-10

  blaite
Så jävla bra bay
2010-02-07

  Mr Lindemann VIP
Ja, det skrivs här för bövelen bra!
Flicka, är du gammal och vis, eller?
2010-02-04

  Annie b'larsson VIP
Har alltid trott så -
men inte kunnat formulera det.
Mycket bra!
2010-02-04

  Feminaz
Bokmärkes... :-)
2010-02-04

  Monika A Mirsch VIP
kort och gott så det förslår till flera hjärtan - grattis!
2010-02-04

  © anakreon VIP
IBSM-applåd!
(I Begränsningen Syns Mästaren)
Calle
2010-02-04

    ej medlem längre
El Bravo!!!!
2010-02-04

  lodjuret/seglare VIP
texten är tjusigt formulerad även om man kan ha olika och diametralt olika åsikter om tesen
2010-02-04

  Hawk
Och det är av ren kärlek som kärleken överlever även den grå vardagen...
Mycket, mycket insiktsfullt uttryckt.
2010-02-03

  Popcorntankar
Så genialt genuint enkelt, bokmärkt!
2010-02-03

  Mr Lindemann VIP
Detta gillar jag
här har du fått
fram essensen
till det som gör livet levansvärt
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream