Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The dirty war Chile

The dirty war

CIA sa bara att Alliende begick självmord
1973

Vilket ju verkar ”troligt”
”om man blivit vald till sitt lands president”
Men det är klart om man är så självbelåten
Som amerikanare är så är varje ”avvikande åsikt”
Från den amerikanska ledningen
ett slags "självmord"
Undrar hur många självmord CIA orsakat
Och... hur många "de gjort"

Sen vem som håller i och i verkligheten
trycker av
kan man ju undra över....

När man sett fortsättningen av händelserna
och vet om fotbolls arenan
Och Pinochets hejdukars beteenden...
så vet man att för sin egen del
så gjorde han rätt

"men vem höll egentligen vapnet mot hans huvud"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 114 gånger
Publicerad 2010-02-03 14:18



Bookmark and Share


  Eduardo
men vänta lite... även från chilenskt håll tycks det vara den gängse uppfattningen... talade om detta nyligen med en polare...


Inte skulle han ge juntan nöjet att ta hans liv...inte? e vad jag tror iaf... men sanningen vet man ju inte eftersom man faktiskt inte var där... Men antar att det bara är av akademiskt intresse... :-)
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO