Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The dirty war Richard Helms



The dirty war

Richard Helms
”Spotta på hans grav”

Han är världens mest avskyvärda människa
Väl i klass med Hitler, Stalin och Pol Pot

Han var inblandad i mer ”underover” operationer
Än nån annan

Fler länders avsättning av demokratier
Fler iscensättningar av s k ”miltärkomplotter”
Stödjade av fler diktaturer, än nån annan….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-03 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO