Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syster jag saknar dig

vet du att jag saknar dig? Helvete vad jag saknar dig...jag minns när vi var små, hur vi växte upp tillsammans du och jag.
Och jag vad det bästa som fanns och du var för mig dessamma, alla hemligheter vi delade i hop alla bråk men oxå alla gråt, du lyfte mig alltid när jag föll, skyddade mig med dina vingar, men plötsligt blev du vuxen, och då hade jag inte längre plats i ditt liv.. Du glömde bort mig, alla minnen såg ut som en tunn dimma och snart skulle du helt glömma bort din lillasyster,tanken på att du nu inte längre finns hos mig att du kanske inte längre älskar mig gör ont. vet du att jag saknar dig? helvete vad jag saknar dig..




Fri vers av sweetLeah
Läst 532 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-03 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sweetLeah
sweetLeah