Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina soldater


Utanför mitt hjärtas murar är jag omringad av smärtans soldater, och utanpå spelas mitt liv upp likt en teater, men jag är trött på alla simpla och falska svar, som om du letar efter något du inte längre har kvar. Minns du orden vi lovade varandra att inte släppa ut, men du bröt ditt löfte återigen till slut. Falskhetens vidriga lukt sprider sig som pesten likt en möglig frukt, mina murar ska skydda mig ifrån din smärta men snart har du rivigt dom och krossat mitt hjärta.....




Bunden vers (Rim) av sweetLeah
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-27 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sweetLeah
sweetLeah