Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

malex

vart är du nu med alla dina löften , vart är du nu med sagan om vad som hände sen? kewda kalle eller aleksej namnen betyder inte ett skit, för det handlar om dig den du är, den jag ser. Du är bättre än det här tro mig snälla jag ber, du byter blad försvinner under jorden från stad till stad, du finner ingen ro men du måste snart inse du kan inte fly för folk kommer spotta på din tro... Du är trött älskling så kom hem för annars kommer snart dom skrika ditt namn och publiken undra vem. du bad mig vara ärlig berätta min tankar, men du förstår inte hur svårt det är när mitt hjärta bankar, det är mitt hjärta du håller i din hand så va rädd om vårat band för trogen in till döden det vet du men sviker du mig faller allt itu..




Bunden vers (Rim) av sweetLeah
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-07 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sweetLeah
sweetLeah