Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre små Diamanter


Tre små diamanter ¤¤¤

Från början slipade med
hjälp, att börja jämna
alla kanter.....

Sliparens hand ville allt
väl och ge det bästa

Nu vänder det och de

tre diamanterna blir...

slipade efter sina egna
förutsättningar..

Slipade åt olika håll

men ändå nära varandra.

Möts de kant mot kant

så kan de fogas samman.

De blir gnistrande och vackra
och binder styrka till varandra.

själv får sliparen släppa taget
och beundra resultatet av

de tre diamanternas val

längtan och resultat.




Fri vers av Margithe VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-03 15:52



Bookmark and Share


  aol
så fint vi är var och en diamanter som slipas, bokmärkes
2010-02-04

  Elaine.S VIP
Diamanter som de här glänser som om de vore ett halsband
av kärlek...Vackra tillsammans och fina var för sig.
2010-02-04

  Rolfsdotter
Fint skrivet om att släppa taget och våga tro...
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP