Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- tyst, älskling..

tyst, älskling.
kan du inte bara hålla mig i din famn,
och säga att det ordnar sig?
och säga att vi ska rida ut stormen tillsamans!
vi ska rent ut sagt bara skita i alla andra.

men du är så långt bort
& jag är ensam
det är nästan som att jag kryper längs väggarna
ensamheten tar mig så hårt
och telefonen är så långt bort

jag stänger inne mig,
jag orkar inte ens kolla ut genom fönstret.
jag orkar inte möta era kalla blickar,
ja.
det är en sån där dag idag.
då vi går och stampar varandra på tårna,
spottar varandra i ansiktet,
och sväljer gråten.

jag fortsätter att försöka strunta i den där stora stenen,
jag har till hjärta
svälja gråten och hålla käften
men allt jag vill ha är dig här,
hos mig.

- jag älskar dig!




Fri vers av Sophie Af Löfwing
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-03 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophie Af Löfwing
Sophie Af Löfwing