Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig så

så liten du är
sprider glädje var du än går

Ditt leende värmer
min frusna själ
dina kramar
fyller tid och rum
och ger mystiken
i livet en tidlös dans

Jag älskar dig så
gör allt för dig
mitt hjärta finner tröst
i att bara höra din röst
du har mycket
behöver mig
och gör att jag kan leva




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-03 18:17



Bookmark and Share


  Lady Alassa
underbart beskriven relation och om
äkta omsorg
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson