Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.

bordón... kallas den här formen...7-5-7-5-5-7-5




Låter utsikten tala...

 

Låter utsikten tala.

Utmärkt minnesplats

ligger högt och naturligt.

Urtidsgravars plats,

gräsklädd avskildhet

ger en sfär av andlighet

i himlens närhet.

 

(c) tk.

 

 




Bunden vers av thyra
Läst 249 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-03 18:44



Bookmark and Share


  Valdemar Anders
Klockren och mitt i prick!
Vackert!
2010-02-06

  ZARIFE DEMIR
Så vackert bild och fin dikt!
Tack så mycket !Du har skrivit.
2010-02-04

  Tera
vackert...
2010-02-04

    ej medlem längre
Fantastisk!!! Vilken kul form...ska nog testa jag med hehe
Vacker bild och vacker text! Strålande Thyra!
2010-02-03

  Eva Helene VIP
Vackert - mäktigt! Bokmärker (också pga formen)
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra