Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vinna din kärlek

Jag skulle söka efter nyckeln till ditt hjärta,
men den var inlåst.
Jag skulle ha stått vid din sida och hjälpt dig i nöd,
men har själv gått vilse i dimma.
Jag skulle ha vuxit upp till din man,
men fick göra det ensam.
Jag skulle dyka ner till havets botten för att finna ditt hjärta,
men en andlöst kropp fann du vid ytan.
Jag skulle ha tagit mitt liv för att bevisa min kärlek,
men fick aldrig uppleva din.
Nu vet du i alla fall,

Att jag älskar dig för evigt…




Fri vers av Love Dragon
Läst 293 gånger
Publicerad 2005-10-30 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon