Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa har inte märkts fast de märkts



Ni har hört om Nixon
Om Ford som aldrig valdes till president
Den enda i USA:s historia

Men vem minns Fords vicepresident
En intressant person
Var guvernör i New York från 59-73
Och senare vice president
Avled i armarna på sin älskarinna

En intressant person alltså
Med märkliga upplevelser…
Nelson Rockefeller en av de mest kända
Okända kändisarna i förra århundradet

Han dog säkert rätt skönt med
Inte officiellt republikanskt
Men ofta inofficiellt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-03 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO