Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomt papper

Pappret är tomt
En suck hörs från författaren
- Hmmm vad ska den handla om? Kärlek, hat, sorg Glädje… puup, jag vet inte.
Novell, dikt, berättelse, roman, eller fantasi? Gud vad svårt det är!
Ussh, inget kommer ju fram…
Hjälp, okej vad är mitt budskap?
I mitt huvud är det så mycket som inte kan förklaras med ord. Till exempel vad är livet? Att förklara det med ord går mig på nerverna.
Tillbaka till pappret som fortfarande är tomt
Kan jag verkligen skriva allt?
Innehållet är det viktigast för framgång.
Men jag har ju inget,
Kan jag bara skriva en påhittad rövarhistoria och bli känd? Det är ju klart att jag kan, men hur gör man?
Koncentration, vad ska jag göra?
Men inget händer.
Pappret är fortfarande tomt…




Prosa (Novell) av Love Dragon
Läst 268 gånger
Publicerad 2005-10-30 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon