Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till havets botten

Mitt hjärta sjönk lik
En liten sten genom mörkret
Till havets botten




Bunden vers (Haiku) av Love Dragon
Läst 261 gånger
Publicerad 2005-10-30 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon