Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barndomsminnen

Det flyger en fågel uppe i skyn
Hoppas den hittar hem
Det går en skugga genom byn
Bara skuggan vet vem
Här har sagan lekt på sina barndomsben
Dit barn håller vakten
Allt finns här att minnas från denna scen
Vid foten av asfalten
Hör svaret från vännen vind
Allt detta hör till broder tid
Kalla tårar rinner ner för min kind
Låt mig få återuppleva mitt egna liv




Fri vers av Love Dragon
Läst 196 gånger
Publicerad 2005-10-30 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon