Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite mindre

Jag undrar om någon ser mig?
Finns det någon som verkligen bry sig?
Förlåt felformulerat av mig
Döm före någon ser mig
Ledsen för att ni tror fel
Trött på denna mänskliga faktor
Jag ser mig själv gående mot ingenting
Men i själva verket är det jag
Blinda för synen ser de fel
Frågan om känslor i den lådan
Även jag har en bok att läsa ur
Men har inte kommit till användning än
Ni är rädda för svaret
Min kärlek är gränslös
Men gränsen är du




Fri vers av Love Dragon
Läst 174 gånger
Publicerad 2005-10-30 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon