Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hebbeologi och svärmorstunga



Hebbeologi
Att sätta på ”de man fick”
Sätta på, skapar problem med
Svärmödrar
I massor
Rut, Signe, Kjerstin och allt vad de heter

En ny flicka i famn
Ger hicka och svärmorsharm
Och en svärmor i varje hamn
Ingen drömtillvaro…

För om en tjej ringer så kan man säga
”Hej älskling” eller nåt när han svarar
Om han inte vet eller inte hör vem det är
Men om en tjejs-mor, ringer
Så passar inte riktigt den vokabulären
”svärmors tunga” kan vara vass…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-04 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO